Leuke uitjes om te doen met je vrienden deze zomer

bootje varen

Soms kost het veel moeite om genoeg tijd vrij te maken voor je vrienden. Je bent druk met school en werk. Veel vriendengroepen moet echt ver van te voren een datum prikken om af te spreken voor een uitje. Iedereen heeft namelijk een overvolle agenda. Maar als jullie dan samenkomen dan is het altijd feest. Moet jij dit jaar een uitje bedenken? Heb je daar inspiratie voor nodig? In deze blog kun je inspiratie opdoen! Bij Fun event kun je verschillende groepsuitjes boeken. Zo kun je via de fun event een citytuk doen, solex rijden en bootje varen. Lees hier meer over deze leuke activiteiten

Citytuk

Wat is het eigenlijk? Een city tuk is een overdekte fietskar waar je met meerdere mensen in kunt fietsen. In zo’n kar kun je met ongeveer 4-6 mensen in. Als je een grote vriendengroep hebt, dan kun je natuurlijk meerdere Citytuks huren. Een citytuk is ideaal als je als vriendengroep een grote (toeristische) stad wilt verkennen. Je kunt door mooie straten rijden of over grote boulevards. Even een drankje doen? Dan is het het beste om de citytuk op een parkeerplek te zetten. Wel even betalen natuurlijk!

Solex rijden

Samen even terug in de tijd. Waar nozems vroeger massaal op een solex reden, gaan jullie dat nu doen. Vaak is het mogelijk om te kiezen om met je solex over landelijke wegen te rijden of door de stad. Als je op een solex door Nederland rijdt, voelt het net alsof je weer in de jaren ‘60/’70 bent van vorige eeuw. Even terug in de tijd. 

Bootje varen

Nederland is echt een waterland. In ons land wemelt het van de rivieren en meren. Daarnaast zijn wij meesters in dijken bouwen. ‘Het’ dorp om bootje te varen is Giethoorn. Het vervoersmiddel in het dorp is de boot. In Giethoorn kun je heel mooi varen. Ook in andere delen van Nederland kun je mooi bootje varen. Dit is een hartstikke leuke activiteit om te doen met vrienden. Om beurten kunnen jullie de boot besturen. Jullie kunnen tijdens de boottocht lekker een biertje opentrekken en zonnebaden!