Mooi Trappisten Bierpakket

Trappisten bierpakket

12 Flesjes heerlijk Trappistenbier voor jouw Vader of opa. Je kunt een Trappisten bierpakket bestellen op de website van Hopt. 12 Verschillende flesjes bier uit 4 landen in één pakket, bijvoorbeeld Mont des Cats, Chimay Blauw, Westmalle Tripel, Rochefort, La Trappe blonde en nog veel meer. Misschien zeggen de namen je niet meteen iets of misschien ben je al fan van trappist.

Een pakket zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier kennis kunt maken met nieuwe biersoorten. Wil je een dergelijk bierpakket cadeau doen, of houd je het pakket toch liever zelf? De verleiding zal groot zijn. Houden of weggeven, kun je niet kiezen dan bestel je er gewoon twee en kun je samen proosten. 

Trappisten bierpakket

Trappisten bierpakket populair

Trappisten bier is bekend en populair bij velen. Daarom ook staat het Trappisten bierpakket bij het grote assortiment van biersoorten bij de aanbieder Hopt. Bezoek de website en bekijk het pakket. Elk soort bier uit het pakket wordt met naam genoemd en er wordt info gegeven over de smaak, het land van herkomst.

Elke biersoort zit in een leuk flesje, slank of met een buikje (bierbuikje). Leuk voor de verzamelaars van flesjes. Ambachtelijk Trappistenbier in één pakket, een schitterend Vaderdagcadeau, maar ook uitermate geschikt voor andere gelegenheden. Heb jij jouw keuze op dit pakket laten vallen dan zal het letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen. Je kunt je cadeau ook altijd uitbreiden met leuke glazen en/of andere accessoires, die je op de genoemde website vindt.