De juiste catering voor jouw bedrijfsfeest!

Helaas zijn we tegenwoordig genoodzaakt om zoveel mogelijk thuis te werken en kijken we er allemaal enorm naar uit om weer met alle collega's naar kantoor te komen. We werken massaal thuis, maar is er te merken dat er een enorme behoefte is aan saamhorigheid met collega’s. Helaas zijn we nu nog altijd afhankelijk van de coroana maatregelen, maar kijken we al massaal uit naar betere tijden.

Wanneer we weer samen mogen komen en het ook weer toegestaan is om weer naar kantoor te komen, zal het voor vele bedrijven nog altijd een lastige periode worden. Klanten zullen nog erg snel de naschokken merken, maar ook jouw bedrijf zal veel te verduren krijgen. Om de tijd af te sluiten wanneer we definitief weer gezamenlijk aan het werk mogen, is het voor vele bedrijven tijd voor een bedrijfsfeest. In dit blog geven we je graag al een aantal tips voor hoe jullie je hier op kunnen voorbereiden, zodat het feest snel kan beginnen wanneer dit weer mogelijk is! 

Een cocktailbar huren voor je bedrijfsfeest

Bij een bedrijfsfeest hoort natuurlijk ook een alcoholische versnapering. Naast saamhorigheid, muziek en gezelligheid met je collega's, hoort een alcoholisch drankje en iets lekkers te eten er ook wel bij. Het vooruitzicht is nu dat de maatregelen in de zomer versoepeld zullen worden, dus zal een bedrijfsfeest dan ook in deze periode plaatsvinden. Het is erg warm en grote kans dat het bedrijfsfeest buiten kan plaatsvinden. 

Tijdens een bedrijfsfeest in de zomer zou je er bijvoorbeeld `voor kunnen kiezen ome te gaan barbecueën, waarbij je een cocktailbar kunt huren voor typische tropische sferen op het bedrijfsfeest. Je kunt een losse cocktailbar huren, maar is het ook mogelijk om een All-in concept aan te schaffen, waarbij je beschikt over een totale service en de barman iedereen van een cocktail of ander drankje zal voorzien

Een barista inhuren tijdens een beurs of een ander evenement

Voor bedrijven is het erg gemakkelijk om over de juiste atering te ebschikekn voor bijvoorbeeld je bedrijfsfeest, maar is dezelfde catering ook in te zetten tijdens een beurs of evenement op jouw werkplaats. Zo kun je een barista inhuren, waarmee je alle gasten op een zakelijke manier kunt ontvangen. De gasten hebben de mogelijkheid om een unieke koffiespecialiteit te krijgen van de barista, terwijl zij zullen wachten in de ontvangstruimte. Met een warm welkom zul je alle partners en klanten ontvangen, waarna je ze verder kunt leiden in het bedrijf. De barista ‘s voegen liefde toe een bestelde cappuccino en weten een indruk te maken op de gasten, waardoor ze direct onder de indruk en op hun gemak zullen zijn!

Met het inhuren van de juiste catering zorg je dat er ten alle tijden een versnapering te verkrijgen is voor je werknemers, partners en/of klanten en maak je een unieke indruk. Bepaal afhankelijk van het doel waar je gebruik van wilt maken, waarna je een barista of cocktailbar kunt inhuren en je verder niet meer hoeft te denken aan de catering tijdens je evenement!