Veel plezier met een vibrator

Een vibrator blijft nog steeds een beetje een slaapkamergeheim. Veel vrouwen schamen zich ervoor of vinden het niet nodig om dit hulpmiddel te gebruiken. Over de ‘beste vriend van de vrouw’ zijn vaak nogal wat misverstand, zo vinden vrouwen met een partner of een vrouw het overbodig, immers ze hebben een man die de functie overneemt. Andere vrouwen vinden het gadget wat buiten hun comfortzone ligt en weer andere vrouwen weten eigenlijk niet precies hoe ze het kunnen gebruiken. Maar een vibrator bestellen voor in jouw nachtkastje is eigenlijk helemaal niet zo gek niet. Waarom zou je een dit speeltje kopen en waar haal je er dan een? Je leest het in dit artikel.

Wat is een vibrator?

Wellicht weet iedereen wel wat een vibrator is, maar voor diegene die helemaal nieuw zijn in de wereld van sexspeeltjes, hierbij een korte uitleg. Een vibrator is een speeltje wat werk op batterijen en mechanische trillingen voortbrengt. Vaak wordt het apparaat gebruik ter stimulatie van seksuele opwinding of wordt het gebruikt bij een erotische massage. Een vibrator en dildo worden vaak door er elkaar gehaald, maar tussen deze twee apparaten zit een verschil. Het eerste verschil is dat een dildo niet trilt, daarnaast verschilt ook de vorm. Een vibrator is vaak is verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar, terwijl een dildo vaak de vorm heeft van het mannelijke geslachtsdeel. Het leuke aan een vibrator is dat deze in allerlei vormen is, denk aan een gekleurde langwerpige driehoek, maar ook aan voren zoals een badeendje. Deze hoef je dus niet perse in je nachtkastje te verstoppen.

Waarom zou je een vibrator kopen?

Dit sexspeeltje is bedoeld om je (extra) plezier te gunnen. Een vibrator is zo ontworpen dat hij de perfecte trilstand biedt en de beste vorm zodat jij er optimaal van kunt genieten. Wanneer je geen vriend of partner hebt kun je toch in je eentje ook genieten. Heb je wel een partner, dan kan een vibrator ook wat extra spanning geven in jullie sexleven. Omdat er veel verschillende vormen en maten zijn, is het soms even zoeken welk model het beste bij jou of jullie past. Een vibrator kopen kan op vele plekken, zo kun je er eentje kopen bij de drogist. Ook kun je er eentje online aanschaffen als je liever anoniem een aankoop doet. Wil je graag advies over welk model je het beste kunt gebruiken? Bezoek dan een sexshop en een medewerker geeft je graag advies over welk model goed bij je past. Voor jij het weet heb jij –alleen of samen – veel plezier in bed.