Fruitmand bestellen

Fruitzaam

Het is een leuk alternatief voor een bos bloemen voor een ziek familielid of een collega: een fruitmand bestellen. Een leuke fruitmand zorgt voor net zoveel sfeer als een mooie bos bloemen. Door de verschillende soorten fruit op een goede manier te combineren krijg je een cadeau dat er leuk en ook lekker uitziet. Een fruitmand is veel gezonder dan een bos bloemen. De patiënt kan er zelf van eten of zijn bezoekers een lekker stukje fruit aanbieden. Dat geeft een beetje afleiding van de gesprekken over de ziekte of de behandeling van de patiënt.

fruit bestellen

Een ecologisch verantwoorde fruitmand bestellen

Een fruitmand bestellen bij Fruitzaam is niet alleen een garantie voor een vrolijk en opwekkend cadeautje. Fruitzaam doet er alles aan om zo duurzaam en verantwoord te werken. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van biologisch geteeld fruit en de fruitmand zelf wordt gemaakt van bamboe. Dat kan worden afgevoerd als groen afval als al het fruit is opgegeten. Er blijven dus geen schadelijke stoffen achter. Bij het bezorgen van de fruitmanden wordt een slimme route gereden. Daardoor blijft de uitstoot van broeikasgassen tot een minimum beperkt.

Fruitmand

De beste kwaliteit fruitmand bestellen

Een fruitmand is meestal bestemd voor iemand die aan het herstellen is van een ziekte. Zo’n patiënt mag niet ziek worden van het fruit doordat het is geteeld op een manier waarbij bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Dat is de reden waarom alleen biologisch geteeld fruit wordt gebruikt. Dat geeft al een bepaalde kwaliteitsgarantie. Toch wordt het fruit bij het vullen van de fruitmand nogmaals goed op de kwaliteit gecontroleerd. Een fruitmand bestellen doe je online. Ook dat is milieuvriendelijk. Er wordt dus alles aan gedaan om een fruitmand van topkwaliteit af te leveren.