Een goede ballistol vind je bij Jachtloods

jachtloods

Ballistol spray is oorspronkelijk gemaakt voor het schoonmaken, reinigen en bescherm van vuurwapens. De olie is alkalisch en deze olie zorgt ervoor dat de olie milde zuren zoals handzweet geneutraliseerd wordt. Jachtloods zijn zoals de naam al doet vermoeden echte experts op het gebied van jacht en vuurwapens. 

verrekijker

De mogelijkheden van Ballistol olie

Ballistol kan tevens ook gebruik worden voor onderhoud van natuurrubber producten, zoals laarzen en het onderhouden en invetten van een slot. Dankzij de unieke eigenschappen van deze olie kan de spray in de kleinste hoekjes en kiertjes komen daardoor vastzittende onderdelen in een mum van tijd weer beweegbaar zijn. De olie kan zetten worden ingezet als smeersel voor het onderhoud van leder en hout. De ballistol olie verard namelijk niet door de unieke eigenschappen van deze olie. 

Waarom kiezen voor Jachtloods ?

De producten die Jachtloods opnemen in het assortiment zijn zorgvuldig uitgekozen. Het bedrijf garandeert daarom altijd dat de artikelen die zij aanbieden absoluut de beste producten zijn voor en jager. Het bedrijf levert tevens door heel Nederland en België. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor de producten als over het jagen in het algemeen. Bij Jachtloods staan zij garant voor de volgende belangrijke kenmerken:

  • Veilige betaling en snelle afhandeling
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Persoonlijk advies over jagen en jachtuitrusting
  • Producten zijn altijd op voorraad

Wanneer je vragen hebt of behoefte hebt aan advies kun je altijd telefonisch contact met het bedrijf opnemen om in contact te komen met een van de experts op het gebied van jagen. Zij zullen jouw persoonlijk advies geven om het passende product te vinden.