Tip voor goede Obut ballen

Jeu-de-boules-winkel-logo

Ben je op zoek naar Obut ballen van een goede kwaliteit? Dan ben je bij jeu de boules winkel aan het juiste adres. Dit franse merk is namelijk in de ogen van het bedrijf het beste merk op de markt. In Frankrijk is dit ook het merk om mee te jede boule ballen. 

Waar koop je de  beste jeu de boule ballen 

Obut ballen is een zeer groot en erg bekend merk. De producten van Obut vind je daarom ook bij de meeste winkels. Het merk heeft grofweg 80% van de gehele jeu de boules ballen markt in handen. Ze worden tevens ook gebruikt door de beste spelers op de grote toernooien. Het merk investeert zijn tijd en budget veel in onderzoek en het ontwikkelen van de beste nieuwe ballen. Obut werd in 1955 opgericht door Saint Bonnet Le Chateau, Het franse merk was toen al een van de echte merken op de markt. Vandaag de dag worden ze nog altijd voortgezet door dezelfde familie als toentertijd. Obut sponsored en organiseert zelfs de eigen toernooien in Frankrijk en in andere landen ter wereld. 

Neem eens een kijkje op jeudeboulewinkels.nl 

Op https://jeudebouleswinkel.nl/obut-jeu-de-boules-ballen/ vind je een erg zorgvuldig uitgekozen assortiment. Je zult in dit assortiment een zeer ruime keuze hebben aan de beste jeu de boule ballen.