Spullen die je niet mag vergeten als je naar het strand gaat

strandstoel

Ook al hebben we de afgelopen dagen flink wat regen gehad, het zomerweer is gelukkig niet helemaal voorbij. Na het weekeinde schijnt het weer op te knappen en volgens sommige weervoorspellers kunnen we eind van deze maand misschien nog wel genieten van een paar zonnige dagen. En dat doen we natuurlijk helemaal in stijl met een dagje strand. Maar welke spullen mag je nou eigenlijk echt niet vergeten?

Strandlaken

Het overkomt de beste.. eenmaal op het strand aangekomen kom je erachter dat je, je strandlaken of handdoek bent vergeten. Niet zo handig natuurlijk als je wilt zonnen of voor als je net uit het water komt. De strandlaken is dan ook altijd het eerste wat je inpakt als je naar het strand toe gaat. Naast een strandlaken of handdoek kan je ook een hoeslaken meenemen. Zo’n laken die je normaal gesproken om je matras heen doet. Dit klinkt misschien een beetje gek maar een hoeslaken voorkomt dat je op het strand gezandstraald wordt. Zit in elke hoek van het hoeslaken een (redelijk) zwaar voorwerp neer en creëer een ideaal zonplekje.

Strandstoel

De ervaren strandgangers zijn gelukkig al op de hoogte van dit fantastische voorwerp maar ook de strandgangers die niet zo vaak gaan mogen een strandstoel zeker niet vergeten. Met een strandstoel houd jij het namelijk net even wat langer uit op het strand dan alleen met een strandlaken. Van dat liggen de hele dag wordt je namelijk niet heel blij. Neem een strandstoel mee zodat je liggen en zitten kan afwisselen. Sommige strandstoelen hebben zelfs een ligstand zodat je de stoel voor zowel zitten als liggen kunt gebruiken. Wist je trouwens dat er tegenwoordig strandstoelen bestaan met een zonnescherm? Als je eenmaal deze strandstoel hebt uitgeprobeerd wil je nooit meer zonder.

Koelbox

Nog zo’n belangrijk item, een koelbox. Tijdens een zomers dagje kunnen de temperaturen al flink oplopen en hoewel je, je spullen waarschijnlijk in een tas heb zitten zal alles hier niet heel koel blijven. Een koelbox is hiervoor een goede oplossing. Dit item is verkrijgbaar in verschillende formaten en houdt zowel eten als drinken de hele dag koud. Dit komt onder andere door de aanwezige koelelementen. Dus ga jij een dagje naar het strand, vergeet dan naast je strandlaken ook zeker je koelbox niet. Items die je ook nog mee kunt nemen als je dat zou willen is natuurlijk een boek, een bal of iets anders als bezigheidstherapie.