Make it xtreme!

cocktailbar huren

Zoals jullie allemaal wel weten heet deze website xtremefunteam.nl. Wij hebben voor deze naam gekozen omdat wij van fun houden, xtremefun zelfs. Wij houden van feestjes, avonturen, reizen, en vooral van veel nieuwe dingen proberen. Het kan ons niet extreem genoeg zijn. Vaak kijken mensen met een lichte jaloezie naar onze lifestyle. Veel mensen willen wel meer fun in hun leven, maar weten niet zo goed hoe ze dit kunnen aanpakken. Daarom geef ik je in deze blog 3 tips hoe ook jij meer xtreme fun in je leven kunt ervaren.

1. Wijk af van de gebaande paden

Wie altijd zijn gebaande paden volgt hoeft daar weinig xtreme fun te verwachten. Je kent de situaties immers al, en je hebt het allemaal al een keer gezien. De leuke en avontuurlijke momenten ontstaan juist daar waar jij eens van deze gebaande paden afwijkt en een keuze maakt die anders is dan je standaard optie. Dus doe weer een keer iets voor de eerste keer! Daag jezelf uit, maak dat kind in je wakker! Wees niet bang voor zenuwen. Natuurlijk zijn bepaalde dingen eng, zoals bungeejumpen of parachutespringen. Maar daar zit ook juist het plezier! En zeg eens ja als iemand je ergens mee naar toe vraagt. Zo kun je weer verrast worden en wie weet ontdek je daar wel weer een hele nieuwe kant van jezelf.

2. Pak groots uit

We zijn in Nederland vaak bescheiden en als je normaal doet doe je al gek genoeg. Maar laat dit eens achter je en pak groot uit. Want zeg nou zelf, een vette ervaring zal je altijd bij blijven. Dus maak een verre reis met je familie of vrienden of geef eens een groot feest! Geld moet rollen. Heb je bijvoorbeeld als eens nagedacht over een Cocktailbar huren? Hartstikke tof!

3. Maak tijd voor de leuke dingen

Geen tijd om leuke dingen te doen? Maak die tijd dan! Ook wij hebben het vaak druk met verplichtingen van werk, familie of verenigingen maar daar laten wij onze agenda niet door domineren. Het is hartstikke belangrijk dat je tijd voor leuke dingen maakt, en niemand gaat dat voor je doen behalve jijzelf. Dus zeg eens nee tegen een vraag van collega’s, of weer een zoveelste verplichting die iemand je oplegt. Trek er in plaats daarvan op uit en maak iets leuks mee! Tuurlijk, wat moet dat moet maar probeer jezelf ook regelmatig een leuke dag te gunnen. Zo laad je ook weer op en kan je daarna ook weer beter aan al je verplichtingen voldoen