Uitgaan in Amsterdam

Het is vrijdag avond! Wat een week was dit. Jij en al je vrienden zijn wel toe aan een drankje en een dansje. Waar kun je dit het beste doen? Natuurlijk heb je in Nederland enkele heerlijke steden om uit te gaan. Denk hierbij aan het stadhuisplein in Rotterdam, Stratumseind in Eindhoven of de vissersstraat in Breda. Allemaal leuke plekken maar niet zoals Amsterdam een hele stad vol feest gelegenheden.

Nachtclubs, kleinere clubs en feestcafes in Amsterdam

Om het uitgaan in Amsterdam naast leuk ook nog een makkelijk en daardoor een onvergetelijke ervaring te maken zijn wij vast Amsterdam in gedoken. De volgende nachtclubs, kleinere clubs en feest cafés sprongen er voor ons uit. De nachtclubs club escape, air Amsterdam (denk om de strikte dresscode), club paradiso, de melkweg, blue ivy nightclub, club panama, de marktkantine, Radion, Chicago Social Club, club MaÏa, nova club, club John Doe, The Box, Jack Amsterdam, de bajes, Q Factory, Hush Silent Disco, Club Goodvibes en de festival locaties DOK Amsterdam en Noorderlicht  waren mede door het door ons voor 10 euro gekochte amsterdam nightlife ticket on-ver-getelijk! Daarnaast hebben we ons op hetzelfde ticket ook kostelijk vermaakt bij club prime, club smokey, el punto latino, club amsterdamned, cabdela, club hartje (L), de twee locaties van Players, bubbels, surpise bar en sportsbar Heffer. We genoten van gratis toegang of shots bij de gezelligste clubs en cafes in Amsterdam.

Conclusie uitgaan in Amsterdam

Uitgaan in Amsterdam is geweldig! Wij hebben het uitgaansleven onveilig gemaakt op vrijdag en zaterdag maar de overige dagen van de week kun je ook makkelijk een geweldige avond maken. De volgende keer in Amsterdam kun je de wallen prima een keer links laten liggen en naast de eerder genoemde opties eens gaan kijken bij Holland Cassino, Hard Rock Cafe Amsterdam, Powerzone of je kapot lachen in Boom Chicago Comedy Club. Have fun!