Escape room thuis eenvoudig regelen

escape room thuis

Wil jij graag een escape room thuis, bijvoorbeeld voor tijdens een leuk weekendje met de familie, dan ben je hier op de goede plaats. Zelf heb ik namelijk ook mijn spel gehuurd en ik ben hier erg blij mee. Het spel is namelijk erg uitdagend en zorgt ervoor dat ik en mijn gezin volop aan het puzzelen zijn. Op die manier ben je een gehele avond bezig om het spel op te lossen. Dit is dan ook ideaal als je graag een avond samen met je familie wilt besteden. Je moet goed samenwerken en kan daardoor een extra goede band met elkaar scheppen.

Kiezen uit verschillende soorten scenario’s

Bij een escape room thuis heb je veel keuze als het gaat om scenario’s. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een mysterie om iemands vermissing. Het is dan aan jou om hier een goede oorzaak voor te vinden. Bij elk spel heb je een aantal kenmerken die belangrijk zijn om te onthouden. Kijk bijvoorbeeld naar de duur van het spel. Wil je graag een uurtje bezigzijn, of besteed je liever een gehele avond? Ook zijn sommige spellen beter om te spelen voor bepaalde leeftijden. Het is dus handig om hier eerst goed naar te kijken voordat je begint met het spelen van het spel.

escape room thuis

Hoe huur je een spel?

Wanneer je graag een escape room wilt huren, kan je dit gemakkelijk in een aantal stappen doen. Allereerst is het handig om een bepaald spel te kiezen dat je wilt spelen. Deze moet natuurlijk wel op voorraad zijn, dus controleer dit dan ook goed. Als je een spel hebt gekozen, kan je deze selecteren en huren. Het spel kan dan bezorgd worden en je kunt beginnen met spelen. Wanneer je klaar bent, kan je vervolgens het spel weer opsturen. Wil jij dus ook een leuk raadsel samen met je familie uitwerken, dan raad ik je aan om een escape room hiervoor te huren.