Leuke locatie, bij Abel Trouwen

Abel Trouwen

Abel Trouwen

Wil jij een bijzondere dag beleven, ga dan bij Abel Trouwen. Een top locatie met heel veel mogelijkheden. Deze dag zal bestaan uit een dag met heel veel mooie herinneringen. Je zal zeker nog jarenlang op deze speciale dag terug kijken.

Wij hadden al de datum vast staan dat wij elkaar het jawoord zullen geven. Alleen de locatie was ons nog niet bekend. Hierdoor hadden wij bij diverse bedrijven een afspraak gemaakt om te kijken wat allemaal mogelijk was. Een paar locatie konden wij al meteen van onze lijst afhalen. Ten eerste omdat de bewuste datum al vol zat, of er was weinig tot geen gelegenheid om de auto’s te parkeren.

Wij gaan definitief bij Abel Trouwen

Op ons lijstje stond ook deze locatie. Tussen Poortugaal en Rhoon, in de buurt van Rotterdam is dit te vinden. Hier is het mogelijk om een volledige bruiloft te vieren. Van de officiële ceremonie, tot een geweldige feestavond. Je kan hier alles uit handen geven en de hele dag laten verzorgen. Maar natuurlijk kan je ook zelf bepalen wat je wel of niet wilt hebben op jouw bruiloft.

Het was een geweldige dag op een top locatie. De hele dag was het mooi weer, alleen tegen de avond kregen wij een regenbui. Gelukkig was dit geen enkel probleem, want hier is ook een overdekte buitenlocatie aanwezig.