Je eigen congres organiseren

congres organiseren

Als bedrijf wil je graag op de markt vertellen wat je doet/ waar je voor staat. Niet ieder bedrijf heeft hier de ruimte voor om dit bij hun in de buurt te houden. Je zult toch op een zekere hoogte ergens ruimte moeten vinden waar je eventueel een congres organiseren. Er zijn in nederland dan ook zekere locaties die hiervoor zijn geschikt. Denk bijvoorbeeld een grote bedrijfsbeurs houden waar jouw doelgroep te allen tijde naar binnen kunt lopen. Je kunt dan in 1 keer alle bedrijven zien die eventueel jouw diensten kunne gebruiken of je concurrenten kunnen leren kennen en zien hoe hun daar te werk gaan.

congres organiseren

Plaats voor iedereen

Het gebouw beschikt maar liefst over 17.500 vierkante meter aan verhuurbare ruimte. In de ruimte zitten zalen verwerkt zodat er genoeg ruimte is voor elk bedrijf dan ook. In dit gebouw is er maar liefst tot 5000 mensen aan plek. Er kunnen dus ook grootschalige bedrijven terecht. Het gebouw bezit over de mogelijkheid om in dezelfde stemming te verbouwd zijn als dat jij het zou willen. Het kan dus een businesslike look krijgen of juist een (casual) evenementen uitstraling. Elk type congres organiseren zult in overleg nageleefd worden zoals hoe jij het wilt. Het gebouw heeft tevens een zeer luxe uitstraling waar er dus ook internationale congressen gehouden kunnen worden.

Alle congressen mogelijk

Of het een netwerkmoment is, key-notes of break-out sessies. Alle soorten evenementen/ congressen zijn mogelijk bij congres organiseren. Er zijn maar liefst 35 break-out kamers beschikbaar waarvan je gebruik kunt maken. Je kunt daarnaast ook nog andere diensten huren met een bij behorende offerte. Het is natuurlijk wel belangrijk dat alles binnen jouw prijsklasse gaat. Als je er benieuwt bent naar het totaal plaatje van het gebouw. Kun je een virtual tour door het gebouw krijgen, zodat jij weet hoe en wat je het gebouw kunt inrichten voor welk evenement mogelijk.