Audiovisuele Productie

Audiovisuele Productie kan je via Story Event Engineering regelen. Dit bedrijf heeft de kennis en de juiste medewerkers in dienst. Door middel van video en het juiste licht en geluid is het mogelijk om een optreden of evenement nog intenser te laten voorkomen. Natuurlijk wordt er wel rekening mee gehouden dat er geen gehoor beschadiging kan optreden na een evenement. Ook hiervoor is dit bedrijf gespecialiseerd en weet precies wat wel of niet mogelijk is. 

Een tijdje terug hadden wij een evenement georganiseerd. Niet echt groot, maar er moest wel het één en ander worden geregeld. Vooral voor een groot scherm moest het geheel compleet maken. Maar ook daar hoefden wij ons geen zorgen over te maken, want Story heeft alles onder controle.  

Zeer mooie audiovisuele productie geregeld

Omdat wij een een bijeenkomst voor ons bedrijf moesten regelen, waren wij op zoek naar het nodige materiaal. Gelukkig hadden wij bij Story Event Engineering meteen het juiste bedrijf gevonden. Want hier is zoveel mogelijk te regelen, dat er heel veel bij ons uit handen werd genomen. Tijdens deze bijeenkomst moest er een groot scherm komen, want hier werd het één en ander uitgelegd, over ons bedrijf. 

Bij binnenkomst in de zaal waar de bijeenkomst plaats vond, stond alles al gereed. Zo was er een zeer groot podium met een scherm en goede verlichting. Ook stond er een monitor waarop een internet aansluiting was. Hiermee kon onze baas meteen laten zien wat er allemaal binnen ons bedrijf ging veranderen. Iedereen kon deze presentatie goed volgen en dat was te danken aan Story Event Engineering.