Een xtreem leuk vrijgezellenfeest

Alan Red shirts

Trouwen, de ultieme manier om je liefde te vereeuwigen. Het is voor veel mensen een nieuw hoofdstuk in hun leven en dat is logisch, er verandert natuurlijk wel het een en ander. Misschien dat we daarom vrijgezellenfeesten zijn gaan vieren, om de gelukkige bruid/bruidegom nog een keer het “vrije” leven te laten proeven. Maar hoe ga je precies te werk? Huur je zoals in de films een stripper of laat je die toch maar achterwege omdat oma waarschijnlijk ook van de partij is? Gelukkig kan je eigenlijk doen en laten wat wil, maar om op ideeën te komen hebben wij al een aantal activiteiten op een rijtje gezet, zowel voor hem als voor haar.

Voor de mannen

Een vrijgezellenfeestje moet natuurlijk memorabel zijn, dus is het erg leuk om een wat wildere activiteit te kiezen. natuurlijk heeft niet iedereen een enorm budget over voor het feestje, trouwen is immers al duur genoeg, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Er zijn namelijk een hoop redelijk geprijsde activiteiten die je zelf onvergetelijk kan maken. Is de bruidegom bijvoorbeeld een echte fijnproever? Ga dan lekker naar een bierproeverij. En bij een sportieve bruidegom kan je bijvoorbeeld een voetbal toernooi organiseren, al helemaal leuk als jullie elkaars shirts ontwerpen! Koop bijvoorbeeld een groot voordeel pak van Alan Red shirts, simpel wit dus gemakkelijk te beschilderen met wat je maar wil( hou het natuurlijk wel een beetje netjes!). Heb je wel een wat groter budget dan kan je bijvoorbeeld gaan bungeejumpen of een dagje naar het circuit.

Voor de vrouwen

Bij vrouwelijke vrijgezellenfeestjes denkt men al snel aan strippers. Hoewel een hoop feestjes inderdaad zijn afgesloten met een stripper, worden de meeste mensen hier nogal oncomfortabel van. Vraag dus goed na of een stripper wel echt een goed idee is( meestal niet!). Gelukkig kan je het zonder stripper ook heel leuk hebben. Zo kan je bijvoorbeeld een dagje naar een stad als Parijs gaan om lekker te shoppen! Met de thalys of flexbus ben je er zo en kost het je geen rib uit je lijf! En vlak voor je bruiloft naar de stad van de liefde gaan kan natuurlijk alleen maar geluk brengen. Als je liever wat dichter bij huis blijft is een dagje naar de spa natuurlijk een voor de hand liggende favoriet. En wat is er nou lekkerder dan de hele dag in de watten gelegd worden? Een vriendinnenshoot wellicht, zo heeft de bruid een geweldige herinnering aan haar feest! Kortom, je kan alle kanten op, en het belangrijkste is dat jullie een hoop lol hebben!