Workshop in Utrecht gehad in zingen

Door bij de wel bekende zoekmachine workshop Utrecht zingen in te typen, kwam ik al snel terecht op de website van Voice Joy. Dit deed ik omdat binnenkort mijn zus gaat trouwen en ik wilde graag een nummer gaan zingen voor haar en haar aanstaande man. Deze les ging ik da ook volgen bij Annemieke van deze onderneming. Zij kan met haar enthousiasme het zingen helemaal overbrengen. Hierdoor voelde ik mij al vrij snel op mijn gemak en zong ik een aardig nummertje weg. Ook zegt deze Annemieke dat plezier hebben in zingen belangrijker is dan het zingen zelf en dat is zeker zo.

workshop Utrecht zingen

Mijn zus en zwager vonden het geweldig

Door dat ik de workshop in Utrecht zingen heb gehad. Kon ik op de trouwerij vol zelf vertrouwen de podium op en mijn nummer voordragen. Mijn zus en zwager vonden het geweldig en stonden er ook van te kijken dat ik dit zomaar durfde. Dit heb ik dan ook allemaal te danken aan Annemieke van Voice Joy. Plezier hebben in het zingen is dan ook echt belangrijk. Daarom raad ik jullie deze onderneming aan voor een groot plezier. Kijk voor meer informatie op de website van dit bedrijf.

 

Meer verhalen