Vijf tips voor het kiezen van de juiste e-liquid voor jou

Als u op zoek bent naar e-liquid, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Deze gids geeft u vijf tips om u te helpen bij het kiezen van de juiste e-liquid voor u. Houd deze dingen in gedachten en u zult zeker de perfecte e-liquid voor uw behoeften vinden.

1. Ken het verschil tussen propyleenglycol (PG) en plantaardige glycerine (VG) suspensies

2. Controleer de hoeveelheid nicotine in de e-vloeistof

3. Kies je smaak

4. Maak kennis met de fabrikant

5. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen!

1. Ken het verschil tussen propyleenglycol (PG) en plantaardige glycerine (VG) suspensies

E-liquids hebben een PG- of VG-basis, of een combinatie van beide. PG is een dunnere vloeistof die de smaak beter overdraagt ​​dan VG, maar ook meer irritatie kan veroorzaken. VG is dikker en heeft minder smaak, maar produceert meer damp. Veel mensen vinden dat ze gevoelig zijn voor PG, dus geven ze de voorkeur aan een volledige VG-basis, of een combinatie van beide. Sommige bedrijven bieden beide opties aan, dus als je niet zeker weet wat je voorkeur heeft, begin dan met een 50/50-mix en kijk hoe je verder gaat. Experimenteren is de helft van het plezier! En over plezier gesproken…

2. Controleer de hoeveelheid nicotine in de e-vloeistof

E-liquids zijn er in verschillende nicotinesterktes, gemeten in milligram per milliliter (mg/mL). De meest voorkomende sterktes zijn 0 mg (geen nicotine), 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg/ml. Als je net gestopt bent met het roken van sigaretten, kun je het beste high beginnen en langzaam naar beneden werken. Je zult er misschien versteld van staan ​​hoe weinig nicotine je nodig hebt als je eenmaal bent overgestapt op vapen! Sigarettenrokers vinden vaak dat 12 mg/ml voldoende is om hun trek te stillen; Ex-rokers die al een tijdje vapen, vallen na verloop van tijd vaak terug naar 3 mg/ml of zelfs 0 mg/ml. Nogmaals, het gaat allemaal om experimenteren om te vinden wat voor jou het beste werkt.

3. Kies je smaak

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste deel – er zijn zoveel heerlijke smaken! Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen het een beetje te verfijnen. tabaksmaken zijn altijd populair onder ex-rokers die overstappen op vapen, omdat ze zorgen voor een vertrouwde smaak en keelhit. Fruitaroma’s zijn een andere favoriet – wie houdt er niet van een sappige perzik of een zure groene appel? Er zijn ook Snoep-smaken, Dranken-smaken, Ontbijtgranen-smaken… echt, de sky is the limit als het gaat om smaakkeuzes tegenwoordig! Kun je nog steeds niet beslissen? Veel bedrijven bieden verschillende pakketten aan, zodat je verschillende smaken tegelijk kunt uitproberen – en ze zijn geweldige cadeaus voor je vrienden die ook vapen!

4. Leer de fabrikant kennen

U wilt er zeker van zijn dat u een product van hoge kwaliteit krijgt. Wat er in uw e-liquid gaat, komt uiteindelijk in uw longen terecht! Dus doe wat onderzoek naar bedrijven waarvan u de producten overweegt uit te proberen. Bekijk online reviews van andere klanten; zien wat mensen over hen zeggen op sociale media; bezoek hun website en zie hoe gemakkelijk het is om te navigeren en informatie te krijgen; bel ze of stuur ze een e-mail en kijk hoe lang het duurt voordat ze contact met u opnemen; kijk of ze enige transparantie hebben over waar hun ingrediënten vandaan komen en hoe hun producten worden gemaakt … al deze dingen zullen u een idee geven of een bedrijf al dan niet een bedrijf is waarvan u de producten kunt vertrouwen. Als je eenmaal een fabrikant hebt gevonden wiens producten aan jouw normen voldoen, blijf er dan bij! Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.

5. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen!

We weten dat het ontmoedigend kan zijn om iets nieuws te proberen, vooral als het gaat om iets dat we in ons lichaam stoppen, zoals e-liquids! Maar vergeet niet dat bij vapen alles draait om persoonlijke keuze; wat voor de een werkt, werkt misschien niet voor de ander. Wees dus niet bang om te experimenteren totdat je een e-liquid vindt die perfect bij jouw smaak en behoeften past. Dat komt tenslotte de pret ten goede! Veel dampplezier!

Conclusie

Als u deze vijf tips volgt, wordt het vinden van uw perfecte e-liquid gemakkelijker dan ooit tevoren! Vergeet niet om de tijd te nemen, je onderzoek te doen en vooral niet bang te zijn om nieuwe dingen te proberen totdat je vindt wat het beste voor JOU werkt!

Bron: E-smokey

Meer verhalen