Uniek dagje uit op de Veluwe

oldtimer huren

De Veluwe is al een mooie en unieke locatie op zich om een dagje naartoe te gaan, maar wanneer je met een Daf 33 gaat wordt de dag nog specialer. Met vrienden of familie maak je er een onvergetelijke dag van, stap even in de auto met het comfort van jaren terug want in deze auto rijden is al een spektakel op zich. Heerlijk door de schitterende natuur van de Veluwe, met deze oldtimer huren kun je het allemaal meemaken.

Rijd de mooiste routes

Een oldtimer huren doe je niet zomaar, je kunt kiezen uit verschillende prachtige routes om te rijden met de Daf 33. Welke route je kiest is helemaal aan jezelf, een ding is zeker elke route heeft zijn eigen schitterende plekken om naartoe te gaan. Even terug de tijd in gaan en de sfeer proeven van vroeger met je vrienden of het gezin, in je eigen tempo in een auto die je al jaren niet meer ziet rijden op de Nederlandse wegen. Geniet van de prachtige natuur, of maak onderweg een mooie wandeling in de omgeving.

oldtimer huren

Maak je dag compleet

Wil je er echt een complete dag van maken met je familie, dan kun je naast een oldtimer huren ook kiezen voor een bepaalde activiteit. Met een huifkartocht geniet je nog meer van de omgeving, het bekijken van de spectaculaire vergezichten van de regio. Wil je echt actief bezig zijn dan is kaas maken erg leuk om te doen, na deze activiteit pak je weer je Daf 33 en rijd je weer in je eigen tempo verder.