Originele verjaardagskaart nodig?

Het blijft altijd een moeilijke opgave om voor iemand een gepast cadeau te vinden. Veel mensen hebben weinig op hun verlanglijstje staan of weten op dat moment niet wat ze willen. Dan is aan u de taak om iets te bedenken voor diegene. Het liefst wilt u origineel zijn, iets leuks wat ze nog niet hebben. Maar ook iets dat niet vaak als cadeau wordt gegeven. Vaak kost het veel tijd om iets te vinden wat leuk is, maar ook binnen budget past. Bij het orginele cadeau hoort natuurlijk een originele verjaardagskaart. Er worden vaak dezelfde verjaardagskaarten gekocht in de supermarkt. Erg eenvoudig en niet speciaal. Om extra uit te pakken kan er bij het cadeau een mooie originele verjaardagskaart worden gegeven.

Verjaardagskaarten

Bij kaartje2go zijn er heel veel verschillende verjaardagskaarten. Verjaardagskaarten voor een jarige, maar ook voor een originele uitnodiging voor een verjaardag, communie, huwelijk of andere gelegenheid. Er zijn kaarten in verschillende thema’s en stijlen. Onder anderen stijlen als humor, klassiek, modern, stoer, vintage, hip en trendy. Zo vindt u snel een verjaardagskaart die bij u en de gelegenheid past. Bij kaartje2go krijgt u als nieuwe klant de eerste kaart cadeau. Verder kunt u sparen voor gratis kaarten met een kaartje2go account. Als de kaart niet bevalt kan deze ook worden teruggestuurd en krijgt u uw geld terug. Als er op werkdagen voor acht uur wordt besteld, worden ze diezelfde dag nog verzonden. Naast de verjaardagskaarten kunnen ook extra’s zoals bijbehorende enveloppes, sluitzegels en adresstickers worden gekocht. Voor een blijvende herinnering kan de kaart zelf worden gedrukt op een tegel of poster.

Zelf verjaardagskaart maken

Naast een standaard verjaardagskaart die gekocht kan worden is er ook de mogelijkheid om een eigen verjaardagskaart te maken. Voor als u binnenkort een feest geeft en opzoek bent naar een originele verjaardagskaart voor een verjaardag, communie, huwelijk of een andere gelegenheid kunt u bij kaartje2go terecht. De kaarten kunnen worden gepersonaliseerd door een favoriete foto of favoriete foto’s op de kaart te zetten. Ook kan er zelfgekozen tekst op de kaart worden gezet. De vorm van de kaart kan worden bepaald, vierkant of rechthoekig. Een enkele of dubbele kaart. Kortom alles is mogelijk, de keuze is aan u. Via de site kan u eenvoudig keuzes maken en ziet u direct hoe de kaart eruit komt te zien. Als u graag wilt weten hoe u kaart eruit komt te zien, dan kunt u een gratis proefdruk aanvragen. Zo kunt u eventuele foutjes of verbeteren nog op tijd doorgeven.