Documenten teken je net even wat fijner met je eigen gepersonaliseerde Cross vulpen

bloemen laten bezorgen

Heb je al wel eens een keer sterk overwogen om een eigen vulpen te kopen? We hebben allemaal wel met dit type schrijfwaar de eerste letters leren schrijven op de basisschool, en dat is natuurlijk ook met een reden. Een vulpen ligt namelijk altijd onwijs prettig in de hand en je maakt erg goed contact met een vel papier. Daarom teken je documenten net even wat fijner en een vulpen, zoals een Cross vulpen, ziet er ook fantastisch uit. Tijd dus om ook een model voor bij jou op kantoor of voor thuis te kopen.

Een model voor onderweg of voor thuis nodig? Kies voor een fijne Lamy pen

Een pen binnen handbereik is natuurlijk altijd wel handig. Je schrijft snel een telefoonnummer op dat je via een klant of een vriend krijgt, je tekent belangrijke papieren op het vliegveld of je maakt belangrijke notities tijdens een vergadering buiten de deur. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om altijd een pen in je handbagage of in je laptoptas mee te nemen. Heb je op dit moment een model voor onderweg of voor thuis nodig? Kies voor een fijne Lamy pen.

Een Parker balpen en vele andere modellen koop je vandaag de dag gemakkelijk in een webshop

Het beste van allemaal? Een Parker balpen en vele andere modellen koop je vandaag de dag gemakkelijk in een webshop. Hierdoor ben je niet langer veel tijd meer kwijt aan het zoeken naar de perfecte pen in een winkel en je vergelijkt diverse modellen eenvoudig en snel met elkaar. Ook zijn luxe pennen in tal van prijsklassen te verkrijgen. Wat voor soort budget heb je op dit moment in gedachten?