4 decoratie ideeën voor een jubileumfeest

jubileumfeest

Hebben jullie binnenkort een jubileum te vieren? Dan mag mooie feestversiering absoluut niet ontbreken. Of het nou om een persoonlijk jubileum gaat of om een bedrijfsjubileum, zonder versiering voelt het niet als een feest. Maar welke decoratie past goed bij een jubileumfeest? We geven je een paar ideeën waar je direct mee aan de slag kunt.

Jublieumfeest decoratie tip #1 – Cijferballonnen

Cijferballonnen mogen natuurlijk niet ontbreken op een jubileumfeest. De ballonnen zien er feestelijk uit, maar geven ook direct aan om hoeveel jaar het jubileum gaat. Is iemand 25 jaar in dienst? Bestaat het bedrijf 5 jaar? Of zijn jullie 12,5 jaar getrouwd? Voor elk jubileum bestaan goede cijferballonnen. Het is leuk als de ballonnen qua kleur matchen met de rest van de feestversiering. Gouden of zilveren ballonnen zijn daarom erg populair, maar ook andere kleuren zijn zeker mogelijk. Kun je niet kiezen uit al die mooie kleuren? Kies dan voor opvallende rainbow cijferballonnen.

Jublieumfeest decoratie tip #2 – Luxe vlaggenlijnen

Vlaggetjes toveren elke ruimte in een handomdraai om tot een feestzaal. Hang een paar luxe vlaggenlijnen op en de ruimte ziet er direct feestelijk uit. Vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Combineer een paar verschillende lijnen voor een speels en opvallend effect. Er zijn ook vlaggetjes met cijfers erop te koop. Hiermee benadruk je het aantal jaar van het jubileum. Dat matcht dan weer leuk met de cijferballonnen. 

Jublieumfeest decoratie tip #3 – Groot spandoek

Op een jubileumfeest past een spandoek met toepasselijke tekst erg goed. Hiermee zet je iemand in het zonnetje en het ziet er nog feestelijk uit ook. Hang het spandoek op een goed zichtbare plek, bijvoorbeeld bij de ingang van de feestzaal. Zo is het spandoek een fijne manier om alle genodigden te verwelkomen en brengt het iedereen direct in de feeststemming. Laat voor een mooi geheel de kleuren van het spandoek bijvoorbeeld terugkomen in de taart.

Jublieumfeest decoratie tip #4 – Ballonnenboog

Een ballonnenboog is een perfecte manier om de ingang van het jubileumfeest te versieren. Of accentueer met de boog de tafel met de taart en andere lekkere dingen. Ook op een verjaardagsfeest is een ballonnenboog een echte aanwinst. Ballonnenbogen zijn te koop in veel verschillende kleuren, waardoor je de boog kunt afstemmen op het thema en de andere versiering. Een ballonnenboog ziet er altijd indrukwekkend uit en kan zeker op veel bewondering rekenen. Toch is het niet lastig om de boog zelf neer te zetten. Een win-win situatie dus!

Feestartikelen zijn eenvoudig online te bestellen. Dat scheelt veel gedoe, waardoor jij je op andere aspecten van de feestplanning kan storten. Zo wordt het jubileumfeest zeker een groot succes!