Ultiem camping genot

campings Limburg

Je kijkt er het hele jaar naar uit, lekker met het hele gezin op vakantie naar de camping. Voor campings Limburg kun je niet om de Leistert heen, kom je met je eigen caravan of tent of huur je een luxe bungalow op het park? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden, maar ook een mix van kamperen en luxe is mogelijk. Een glamping tent of een romantische cabin, bekijk de vele mogelijkheden voor een verblijf op de camping. Een barbeque op het kampeerveld of lekker in de tuin van je bungalow.

Schitterende omgeving

Van de campings Limburg is de Leistert gelegen in een schitterende omgeving waar je ook kunt wandelen en fietsen. Op het park kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen, voor de kinderen zijn er ook skelters te huur. Dit in combinatie met de vele faciliteiten waar je gebruik van kunt maken maakt de camping tot een van de beste in Nederland. Inclusief de overdekte plaza met zijn vele mogelijkheden voor jong en oud.

campings Limburg

Iedere dag vermaak voor jong en oud

De jongste gasten van de het vakantiepark worden iedere dag vermaakt door Pluck & Pien, zij zorgen ervoor dat ze een geweldige vakantie hebben met de leukste activiteiten. Shows, spelletjes, workshops of andere activiteiten, vervelen is er niet bij op het park. Dit is ook de reden dat de Leistert de een van de beste camping Limburg is, een aantal keer al gewaardeerd door de ANWB met de camping van het jaar. Ben je op zoek naar een vakantiepark waar je zeker weet dat je vele mogelijkheden en een uitstekend aanbod aan faciliteiten hebt, dan zit je hier op zijn plaats.